NOSALTRES

Qui som:

El centre de Pilates, L ‘Estudi, està situat a la localitat de Mollet del Vallès, província del Vallès Oriental (Barcelona) i la seva principal activitat està centrada en l’ensenyament del mètode d’entrenament físic de Joseph Pilates i del moviment corporal intel·ligent. Utilitzem aparells i màquines de primera qualitat i tots els nostres instructors estan certificats íntegrament per Polestar Pilates el més reconegut centre d’estudis a nivell mundial, a través d’un sistema d’acreditació.

L'Estudi Pilates a Mollet del Vallès.

STAFF:

  • Sergi Roldán: ballarí apassionat pel ballet i el teatre. Format a l’Institut del teatre. Professor de pilates format a Polestar Pilates España.
  • Aurora Mestres: va començar a ballar als 17 anys. Ha estudiat dansa clàssica, jazz i balls de saló especialitzant-se en claqué i tango argentí. Ha estudiat a Barcelona, París, Nova York i Buenos Aires. Ha sigut professora a Barcelona, Itàlia, Alemanya, i  Eslovàquia. Posteriorment s’orienta cap el Pilates, per millorar la funció del moviment i els seus beneficis, estudiant a Pilates Powerhouse i Polestar Pilates España, així com diversos seminaris, com Pilates per Pre&Postnatal Clients i dolor crònic lumbar. I es fa entrenadora personal i de classes grupals de Pilates Mat i Studio.

Nutricionista:

  • Asun Castillo: nutricionista amb gran formació: especialització en nutrició, obesitat, evidència científica amb Eduard Baladia, nutrició esportiva, asseossorament dietètic, nutrició clínica, malnutrició i trastorns associats, nutrició i càncer, nutrició i enfermetats metabòliques… Diplomada en Nutrició humana i dietètica a la Universitat de Vic i amb un cicle formatiu de grau Superior de Dietètica i Nutrició al Centre d’Estudis de Catalunya.

Que és el Pilates:

Tal i com demostren diferents estudis, el Pilates és una activitat gimnàstica recomanada per a adolescents i adults. Es basa, en el treball del to muscular i la flexibilitat, per prevenir lesions o mals d’esquena, així com per reduir el risc de patologies a la columna vertebral i a les articulacions. Amb el Pilates aprenem a moure’ns eficientment.
El Pilates està fonamentat en la coordinació total del cos i la ment.  Primer, s’aconsegueix el control total del teu propi cos, després, mitjançant la repetició d’uns exercicis amb una base tècnica molt precisa, de forma gradual i progressiva, el cos adquireix el ritme natural que demanen les activats (conscients i inconscients) del dia a dia.

L'Estudi Pilates a Mollet del Vallès.

Filosofia del centre:

L’Estudi Pilates es compromet a preservar i aplicar la filosofia, forma d’entrenament i ensenyaments del rehabilitador físic Joseph Pilates. “El mètode Pilates com a ciència del moviment corporal”. La nostra missió és ajudar, tant principiants o experts, en la consecució dels seus objectius de benestar i salut, així com de millorar les seves condicions físiques i mentals en general.

A L’Estudi Pilates a Mollet del Vallès ens esforcem per treballar amb els nostres alumnes en tots els nivells, proposant que la pràctica del mètode Pilates ajuda a sentir-se molt millor, estar més connectat amb la vida, i tenir més confiança en un mateix. Ens sentim compromesos amb la missió de facilitar i fer més agradable aquest viatge per la vida, i ens dediquem amb entusiasme a ajudar a assolir el ple potencial de cada persona.